Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Vinterkampagne!

Sidste chance med 2020-priser.

Se alle vores kampagner
  • Frit leveret til alle brofaste øer
  • Nordens største showroom
  • Høj kvalitet til gode priser
Willab Garden drivhuse & udestuer

Info til alle vores kunder!

Vores butik i Greve og salgskontor i Middelfart er lukket for kundebesøg til 17. januar 2021, da vi følger myndighedernes krav. Du kan stadig ringe til os og handle online.

Forkultivering i drivhuset

Vi drømmer om foråret

Hvordan man bruger rummet i et drivhus varierer med årstiden, og kan varierer meget år fra til år afhængig af ambitionsniveauet. Nu er det tid til at forså i drivhuset.

Drømmer du om en udestue?

Vinter- og stormsikre din udestue

Gode tips og råd for at vintersikre din udestue mod tung sne og for at stormsikre mod kraftige vindstød.

Se mere

Design og tegn din egen udestue

Vi skræddersyr udestuen og giver dig flere valgmuligheder med mange modeller, størrelser og flere forskellige slags tag.

Se mere

Vinterhave - en helårsisoleret udestue

Vinterhaven er en vidunderlig ekstra plads til at hygge sig, til fest eller afslapning året rundt. En vinterhave er ifølge vores definition en vinterisoleret udestue, som til tider kan opvarmes til...

Se mere
"
Der er plads til mange forskellige drømme i en have. Vi er stolte over, i mere end 30 år, at have været en del af tusinder af familier, og skabt uforglemmelige øjeblikke i deres haver. Med drivhuse og udestuer har vi skabt steder fyldt med liv, børns latter og hvor generationer mødes. Velkommen til Willab Garden!
Familien Williamsson - Anders, Rune & Kristina
"

At vælge drivhus

Overvejer du at dyrke tomater, agurker og krydderurter? Eller vil du bruge drivhuset som lysthus med en hyggelig siddegruppe og lækker indretning? Mange opdager, at de faktisk vil bruge det til...

Se mere

Placering af drivhuset

Det er faktisk din have og dens forudsætninger, der afgør den bedste placering af drivhuset i haven. Men man kan sige nogle generelle ting om, hvad du skal tænke på, når du planlægger placeringen af...

Se mere

Vinter- og stormsikre dit drivhus

Der er nogle ting, der er vigtige for os drivhusejere at ordne, inden der kommer blæst og dårligere vejr. Man skal sørge for, at drivhuset er i en stand, så det kan klare en lang og hård vinter.

Se mere
Planlægningsværktøj drivhusguiden

Design & tilpas dit drivhus

- i vores digitale planlægningsværktøj

Til Drivhusguiden